U bent nu hier: Home » Drenthe » Eext

Schilder Eext

Schilder-vinder.nl bevat helaas nog geen schilders in Eext. Ga naar schilder Drenthe of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Drenthe. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Eext of in de omgeving van Eext. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Eext kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Eext dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Eeserveen of schilder Eexterveen.

Schilders Eext

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Eext een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Eext

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Eext handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Eext, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Eeserveen, schildersbedrijf Eexterveen.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Eext. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Lensen Schilder & Glasservice

Niet gevestigd in de plaats Eext, maar wel in de provincie Drenthe.
Hesselterlandweg 75, 7942 HZ Meppel (Drenthe)
Tel: (0522) 26 26 44, Fax: -, KvK: -
Lensen Schilder & Glasservice is gevestigd in Meppel, Drenthe. Van
daaruit bedienen we de driehoek rondom Steenwijk, Hoogeveen en Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ook glaszetten en behangen behoren tot onze werkzaamheden. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en stiptheid zijn de drie kernwaarden waar wij voor staan. Kijk op www.lensenschilders.nl voor meer informatie
Schildewerk, Binnenschilderwerk, Glaszetter, Buitenschilderwerk,
Constructieschilderwerk, Houtrotreparatie, Dubbelglas plaatsen, Spuitwerk, Onderhoudsplan, Wandafwerking / Behangen
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Op afspraak is onze dienstverlening ook buiten de opgegeven tijden inzetbaar.

Sociale media:
Afbeelding › Lensen Schilder & Glasservice

Schildersbedrijf Maatje

Niet gevestigd in de plaats Eext, maar wel in de provincie Drenthe.
Eemslandweg 140, 7894 AH Zwartemeer (Drenthe)
Tel: 0591 785434, Fax: -, KvK: -
Website onbekend
Voor al uw schilder werkzaamheden binnen en buiten
Diensten: Schilderen, Binnen en buiten, Renovatie
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schildersbedrijf Maatje

Van der Sterre Schilderwerken

Niet gevestigd in de plaats Eext, maar wel in de provincie Drenthe.
Hoosvat 12, 7916 RV Elim (Drenthe)
Tel: 06-52670719, Fax: -, KvK: -
Van der Sterre Schilderwerken is een jong en dynamisch bedrijf voor al uw
binnen- en buitenschilderwerk.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van der Sterre Schilderwerken

Uiterwijk Schilderwerken

Niet gevestigd in de plaats Eext, maar wel in de provincie Drenthe.
Achter het kanaal 10, 7812 BW Emmen (Drenthe)
Tel: 0591 63 11 88 of 06 105 95 118, Fax: n.v.t, KvK: KvK.04073322
waneer kwalieteit een rol speelt en u geen zorgen wilt.

totaal onderhoud ,schilderwerk,glas,behang,scan,spuitwerk,huis schilder plan sikkens,houtrot,deelvervaning houtrot,airless spuiten ,airmix,en
vloeibaredakbedeking coolroofing, meer gevel reiging,

wij hooren graag van u

uiterwijk schilderwerken Doet Uw Huis Goed en meer
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Uiterwijk Schilderwerken

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy