U bent nu hier: Home » Gelderland » Dreumel

Schilder Dreumel

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Dreumel. Voor een overzicht van schilders in de provincie Gelderland, ga naar schilder Gelderland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Dreumel of in de omgeving van Dreumel. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Dreumel kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Dreumel dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Drempt of schilder Drie.

Schilders Dreumel

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Dreumel een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Dreumel

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Dreumel handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Dreumel, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Drempt, schildersbedrijf Drie.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Dreumel. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

De Regenboog Schildersbedrijf van Lubeek

Lageweg 8, 6621 BS Dreumel (Gelderland)
Tel: 0487-571512, Fax: -, KvK: 10024055
Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

- renovatie
- onderhoud
- nieuwbouw
- plaatsen van diverse soorten glas
- meerjarige onderhoudsplannen
- diverse soorten wandafwerkingen
Bij ons bent u aan het juiste adres voor al glas- en schilderwerkzaamheden.
Buitenschilderwerk, Binnenschilderwerk, Glas, Wandafwerking, Behangen,
Texen, Latex spuiten, Houtrot reparatie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › De Regenboog Schildersbedrijf van Lubeek

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy