U bent nu hier: Home » Gelderland » Arnhem

Schilder Arnhem

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Arnhem. Voor een overzicht van schilders in de provincie Gelderland, ga naar schilder Gelderland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Arnhem of in de omgeving van Arnhem. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Arnhem kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Arnhem dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Armhoede of schilder Asch.

Schilders Arnhem

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Arnhem een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Arnhem

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Arnhem handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Arnhem, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Armhoede, schildersbedrijf Asch.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Arnhem. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Elema Schilderwerken

Nachtschade 108, 6841 KP Arnhem (Gelderland)
Tel: 06-5705-9092, Fax: -, KvK: 53240314
Elema SchilderwerkenElema Schilderwerken is een professioneel
schildersbedrijf, met Gelderland als voornaamste werkgebied. Het schilderbedrijf is gevestigd in Arnhem en heeft voor zowel buitenschilderwerk als binnenschilderwerk ervaren schilder in huis. Naast professioneel schilderwerk biedt Elema Schilderwerken vele andere diensten, waaronder:Reparaties van houtrot in bijv. kozijnenBeglazingSchildersbedrijf Elema, een goede keuze!Kiest u voor een kwalitatief goed en veelzijdig schilderbedrijf, dan kiest u voor Elema Schilderwerken! Wilt u direct weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een uitgebreide offerte aan. Wij geven u direct een prijsindicatie en vertellen u graag meer over Schilderbedrijf Elema.U kunt ook bellen met 06-5705 9092 voor meer informatie.E-mail: info@elema-schilderwerken.nl
Ook kunt u ons inlenen tegen een aantrekkelijk tarief
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Elema Schilderwerken

De Kleermaeker

Simon Stevinweg 46, 6827 BT Arnhem (Gelderland)
Tel: 026 445 50 81, Fax: -, KvK: -
Website onbekend
VOOR VAKMANSCHAP EN KWALITEIT


De Kleermaeker is een traditioneel doch vooruitstrevend gecertificeerd schildersbedrijf waarbij een hoog kwaliteitsniveau de basis is. Dat al meer dan 100 jaar. Wij hebben een vakteam aan ambachtslieden en alle materialen in eigen huis. Ontwikkelingen volgen we op de voet; in materiaal als in trends op interieur- en exterieurgebied.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Kleermaeker

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy