U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Voorhout

Schilder Voorhout

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Voorhout. Voor een overzicht van schilders in de provincie Zuid-Holland, ga naar schilder Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Voorhout of in de omgeving van Voorhout. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Voorhout kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Voorhout dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Voorburg of schilder Voorschoten.

Schilders Voorhout

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Voorhout een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Voorhout

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Voorhout handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Voorhout, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Voorburg, schildersbedrijf Voorschoten.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Voorhout. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Schildersbedrijf schelvis-lassooy

Loosterweg 45, 2215 TM Voorhout (Zuid-Holland)
Tel: 06 21460074, Fax: 0252 370796, KvK: 28069219 0000
een bedrijf die garant staat voor kwalietijd en duurzaamheid

wij doen alle voorkomende schilderwerken voor de partulier en bedrijf
behang van gewoon tot vlies foto behang.
glaswerk.
het witten van plafonds en wanden door middel van rollen of spuiten
het 1x per jaar het schoonmaken van het schilderwerk aan de buitenzijde
tegen geringe prijzen voor het behoud van uw woning en waardoor het schilderwerk ook langer meegaat! dus uiteindelijk kosten bespaarend.
wij werken in en ruim om de bollestreek heen en met onze decenia,s lange ervaring verstaan wij ons vak tot de volle 100%
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schildersbedrijf schelvis-lassooy

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy