U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Den Haag

Schilder Den Haag

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Den Haag. Voor een overzicht van schilders in de provincie Zuid-Holland, ga naar schilder Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Den Haag of in de omgeving van Den Haag. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Den Haag kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Den Haag dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Den Bommel of schilder Den Hoorn.

Schilders Den Haag

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Den Haag een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Den Haag

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Den Haag handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Den Haag, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Den Bommel, schildersbedrijf Den Hoorn.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Den Haag. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Stanley Schilderwerken

Newtonplein 59, 2562 JX Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 0634569830, Fax: -, KvK: -
voor alle schilderwerken rondom met huis bet u hier nop het juiste adres !

Zowel binnen als buiten , zowel zomer's als winter's .
Schilderen , behangen en afwerking
Diensten: schilderen, begangen, laminat legen, timmerwerk
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Stanley Schilderwerken

Schildersbedrijf klop

Fahrenheitstraat 95, 2561 DR Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 0613-510-523, Fax: -, KvK: 27332208
Schildersbedrijf Klop

Schilder en onderhoudsbedrijf Klop houdt zich voornamelijk bezig met renovatie en
onderhoudswerk bij particulieren, bedrijven,aannemers, scholen en verenigingen van eigenaren..
Met 17 jaar ervaring en liefde voor het vak bent u bij KLOP aan het juiste adres voor alle voorkomende schilderwerken, zowel binnen als buiten, alsmede plafond-en wandafwerking.

Wat doen wij zoal?

Schilderwerk is de hoofdzaak van onze werkzaamheden. Maar tevens kunnen kleine verbouwingen
en klein onderhoud door ons geregeld en uitgevoerd worden.

Wij kunnen u ook in contact brengen met loodgieters, timmermannen, stukadoors en kleine aannemers waar wij al jaren meewerken en allen gegarandeerd vaklieden zijn.

Wilt u uw interieur eens een echte facelift geven? Laat het dan eens spuiten in plaats van schilderen. Hiermee krijgt u een resultaat dat niet te evenaren is met traditioneel schilderwerk.

Uw huis van binnen laten schilderen is in de winter een heel stuk voordeliger, want wij geven u 15% winterschilderkorting op onze offerte. De winterschilderkorting geldt in de periode van 1 oktober 2014 tot en met 31 maart 2015 voor particulieren en Vereniging van eigenaren.

Tevens hebben wij nu een knallende aanbieding die uniek is in onze branche. Wanneer wij in de winter uw buitenschilderwerk mogen offreren passen wij een spetterende korting toe van 10%.


Wat is nog meer uw voordeel?
Is uw woning ouder dan 2 jaar dan kunnen wij een BTW tarief toepassen van 6%.
Kwaliteit waaru warm van wordt en korting waar u van gaat smelten!!
De werkzaamheden die hier onder vallen zijn
Schilderwerk
Spuitwerk
Sauswerk ( wanden en plafons )
Spuiten van meerkleuren muurverf
Wandafwerking
Behangen
Stukadoor werkzaamheden

Bel, of mail ons gerust voor een geheel vrijblijvende en kostenloze offerte.
We staan u graag te woord.

Fahrenheitstraat 95• 2561 DR •Den Haag• T. 06-13510523 •M. 06-13510523 •info@schildersbedrijfklop.nl
Bekijk website: www.schildersbedrijfklop.nl
Binnen en buiten schilderwerk, Houtrot specialisme, Spuitwerk, vliesen,
stuucwerk, schoonmaakwerkzaamheden dakkapel trespla, Groot en klein onderhoud, sauswerk
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Schildersbedrijf klop

Rick schilder en onderhouds bedrijf

Van zeggelenlaan 336, 2424 BB Den Haag (Zuid-Holland)
Tel: 06-13479774, Fax: -, KvK: 27327537
Wij doen: Glas service/glas vezel behang/glaszetters/keukens/keuken
reparatie/kleine verbouwingen/onderhoud/onderhoud van keukens/onderhouds bedrijf/scannen/schilder/schilderen/schilders/schilderwerk/schilderwerk binnen/schilderwerk buiten/verbouwingen/deuren/stolpramen plaatsen/timmer werkzaamheden/klein loodgieters werk/glasvlies/glasweefsel/reparatie hout rot/ kozijnen hout/ kozijnen kunstof/ plafond/systeem plafond/ klusjes man/renovatie/tegelen/plaatsen sanitair/vloeren/stolp deuren/dak bedeking/ ramen/
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Rick schilder en onderhouds bedrijf

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy