U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Schiedam

Schilder Schiedam

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Schiedam. Voor een overzicht van schilders in de provincie Zuid-Holland, ga naar schilder Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Schiedam of in de omgeving van Schiedam. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Schiedam kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Schiedam dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Scheveningen of schilder Schipluiden.

Schilders Schiedam

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Schiedam een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Schiedam

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Schiedam handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Schiedam, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Scheveningen, schildersbedrijf Schipluiden.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Schiedam. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Jansson schildersbedrijf

Strijensestraat 31, 3114 PT Schiedam (Zuid-Holland)
Tel: 010-8803438, Fax: -, KvK: -
De schilder voor particulieren, zorginstellingen, bedrijven &
vereniging van eigenaren (vve). Altijd een offerte op maat & altijd met één vaste prijs. Géén onverwachte meerkosten.

Een woning of werkruimte vormt voor veel mensen het hoofdverblijf, kortom een plek die fijn en gezond moet zijn! Laat onderhoud daarom plaatsvinden volgens de laatste milieu normen.

Ook vormt een woning of bedrijfspand voor veel mensen een belangrijke investering. Als woon of werkplek wil je er “oud in kunnen worden” of juist verkopen wanneer dat nodig is. Goed & terugkerend onderhoud is dan ook noodzakelijk zodat de investering & de leefomgeving in optimale staat blijft. Jansson Schilderwerk heeft als schildersbedrijf ruime werkervaring. De klant staat centraal bij het afleveren van de overeengekomen werkzaamheden.

Voor advies over schilderwerk en of onderhoudswerk aan uw woon- of werkplek kunt u vrijblijvend contact op met Jansson Schilderwerk Schiedam.
Diensten: Schilderen, Kitten, Houtrot, Kozijnen, Deuren
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Jansson schildersbedrijf

Excellent

Nieuwe maasstraat 126, 3114 TS Schiedam (Zuid-Holland)
Tel: 0619596551, Fax: -, KvK: 24303144
wij verzorgen het volgende : schilderwerk binnen en buiten, div
wandafwerkingen, leveren en leggen van vloeren, stucwerk, tegelwerk.
Wij zijn aangesloten bij de erkende organisatie de betere schilder BS.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Excellent

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy