U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Rozenburg

Schilder Rozenburg

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Rozenburg. Voor een overzicht van schilders in de provincie Zuid-Holland, ga naar schilder Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Rozenburg of in de omgeving van Rozenburg. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Rozenburg kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Rozenburg dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Rotterdam Albrands of schilder S Gravendeel.

Schilders Rozenburg

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Rozenburg een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Rozenburg

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Rozenburg handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Rozenburg, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Rotterdam Albrands, schildersbedrijf S Gravendeel.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Rozenburg. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

M de lange schilderwerken Constuctie Europoort

Meeuwensingel, 3181 SK Rozenburg (Zuid-Holland)
Tel: 06-54786890 0181-219593, Fax: -, KvK: 24314355
Wij zijn gespecialiseerd in grotere projecten.


Europoort Construtie Schildersbedrijf





In de loop der jaren heeft M de lange schilderwerken zich geprofileerd als een bedrijf, wat bekend is met de grote verscheidenheid van coating systemen en/of bestekken voor staalconstructies, tanks, kranen, bruggen, lichtmasten en verkeersregelinstallaties.


Of het nu betrekking heeft op het verwijderen van oude coating door middel van gritstralen en het aanbrengen van een totaal nieuw coating systeem, dan wel het herstellen van oude coatinglagen.

Europoort Constuctie schildersbedrijf
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › M de lange schilderwerken Constuctie Europoort

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy