U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Krimpen aan de Lek

Schilder Krimpen aan de Lek

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Krimpen aan de Lek. Voor een overzicht van schilders in de provincie Zuid-Holland, ga naar schilder Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Krimpen aan de Lek of in de omgeving van Krimpen aan de Lek. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Krimpen aan de Lek kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Krimpen aan de Lek dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Kralingen Crooswijk of schilder Krimpen aan den IJssel.

Schilders Krimpen aan de Lek

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Krimpen aan de Lek een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Krimpen aan de Lek

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Krimpen aan de Lek handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Krimpen aan de Lek, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Kralingen Crooswijk, schildersbedrijf Krimpen aan den IJssel.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Krimpen aan de Lek. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Van Holst schilderwerken

Kamillestraat, 15, 2931 TE Krimpen aan de Lek (Zuid-Holland)
Tel: 0627227655, Fax: -, KvK: 65496132
Wij zijn Van Holst schilderwerken. Wij zijn een klein enthousiast
schildersbedrijf en ons doel is duurzaam schilderwerk leveren voor onze vaste klanten en nieuwe klanten relaties. Ons bedrijf houdt zich vooral bezig op de particuliere markt maar, ook zakelijke partners kunnen op ons rekenen. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn uw vakman voor: Buiten schilderwerk, binnen schilderwerk, wand & plafond afwerking, onderhoud en kleuradvies. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor al uw schilderwerk, dan staan wij graag voor u klaar!
Buiten schilderwerk, Binnen schilderwerk, Wand & Plafond afwerking,
Onderhoud, Kleuradvies, Airless verfspuiten
Openingstijden
Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 18:00
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Van Holst schilderwerken

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy