U bent nu hier: Home » Overijssel » Kampen

Schilder Kampen

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Kampen. Voor een overzicht van schilders in de provincie Overijssel, ga naar schilder Overijssel. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Kampen of in de omgeving van Kampen. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Kampen kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Kampen dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Kallenkote of schilder Kampereiland.

Schilders Kampen

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Kampen een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Kampen

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Kampen handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Kampen, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Kallenkote, schildersbedrijf Kampereiland.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Kampen. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Plender Totaalonderhoud

Betonstraat 7, 8263 BL Kampen (Overijssel)
Tel: 0383319677, Fax: 0383328587, KvK: 05058044
Schilderwerken

Houtrotsanering
Kleinbouw
Beglazing
Stucadoorwerk
Betonrotherstel
Zonwering
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Plender Totaalonderhoud

Schildersbedrijf Sollie

Cantate 41, 8265 SG Kampen (Overijssel)
Tel: 0612654436, Fax: -, KvK: 08168332
Schilder en stucadoorswerkzaamheden
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schildersbedrijf Sollie

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy