U bent nu hier: Home » Overijssel » Hengelo

Schilder Hengelo

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Hengelo. Voor een overzicht van schilders in de provincie Overijssel, ga naar schilder Overijssel. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Hengelo of in de omgeving van Hengelo. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Hengelo kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Hengelo dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Hellendoorn of schilder Hengevelde.

Schilders Hengelo

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Hengelo een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Hengelo

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Hengelo handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Hengelo, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Hellendoorn, schildersbedrijf Hengevelde.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Hengelo. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Barink Schilderwerken B.V.

Willy Albertistraat 8, 7558 ZZ Hengelo (Overijssel)
Tel: 074 278 34 36, Fax: 074 278 33 88, KvK: 06090567
Barink Schilderwerken is een erkend allround schildersbedrijf zowel voor de
particulieren als de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en nieuwbouw schilderwerkzaamheden.
Wij plaatsen diverse soorten beglazing en verrichten decoratieve technieken.
Daarnaast sluiten wij eventueel een 10-jarig onderhoudscontract af voor uw pand.

U kunt bij ons terecht voor goed en uitgebreid advies en wij komen graag langs om uw wensen te bespreken. Vragen over kleurcombinaties, toe te passen materialen en mogelijke technieken ter verfraaiing of bescherming van uw woning? Wij vertellen u er graag alles over.
Voor een eerste indruk kunt u onze website www.barinkschilderwerken.nl bezoeken.
Op deze website vindt u meer informatie over eventuele kortingen en subsidie mogelijkheden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Barink Schilderwerken B.V.

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy