U bent nu hier: Home » Overijssel » Genemuiden

Schilder Genemuiden

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Genemuiden. Voor een overzicht van schilders in de provincie Overijssel, ga naar schilder Overijssel. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Genemuiden of in de omgeving van Genemuiden. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Genemuiden kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Genemuiden dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Gelderingen of schilder Gerner.

Schilders Genemuiden

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Genemuiden een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Genemuiden

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Genemuiden handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Genemuiden, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Gelderingen, schildersbedrijf Gerner.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Genemuiden. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Kornet Schilderwerken

Dr. Baxstraat 19, 8281 ZG Genemuiden (Overijssel)
Tel: 06 22 95 71 81, Fax: -, KvK: 05083573
Met de jarenlange ervaring en expertise van Kornet Schilderwerken bent u
gegarandeerd van vakkundig werk.

Binnenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Renovatie
Nieuwbouw
Houtrotreparatie
Kitwerkzaamheden
Wandafwerking (behang, vlies, airless wandafwerking)
Glasservice
Kleur- en productadvies

Kwaliteit, Duurzaamheid en Service staan bij ons hoog in het vaandel. Voor ons zijn dit de kernbegrippen om uw woning of bedrijfspand te wapenen tegen verval.

- planmatig onderhoud
- industriele ondernemingen
- appartementencomplexen en
- monumentale panden

Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pakken wij elk werk vakkundig aan.

Als u na het bekijken van onze internetsite nog behoefte heeft aan meer informatie, kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

WERKZAAM IN HEEL NEDERLAND Werkzaam in: Zwolle, Drechtsteden, Drenthe, Utrecht, Groningen, Breda, Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, 't Gooi, Nijmegen, Friesland, Amsterdam, Twente
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kornet Schilderwerken

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy