U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Haarlem

Schilder Haarlem

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Haarlem. Voor een overzicht van schilders in de provincie Noord-Holland, ga naar schilder Noord-Holland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Haarlem of in de omgeving van Haarlem. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Haarlem kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Haarlem dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Grosthuizen of schilder Haarlemmerliede.

Schilders Haarlem

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Haarlem een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Haarlem

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Haarlem handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Haarlem, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Grosthuizen, schildersbedrijf Haarlemmerliede.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Haarlem. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Kroezen Schilderwerken BV

Nijverheidsweg 6 - 8, 2031 CP Haarlem (Noord-Holland)
Tel: 023-531 32 81, Fax: 023-531 27 61, KvK: 34078788
Wat wij doen:

Sinds de oprichting van ons bedrijf voeren wij onderhoudswerk uit aan onroerend goed.

Reeds in 1975 werd door ons het periode schema voor schilderwerk geïntroduceerd en bij meerdere opdrachtgevers wordt nog steeds volgens zo'n schema gewerkt.

Een dergelijk schema maken wij geregeld voor bedrijfspanden, zorgcentra, Verenigingen van eigenaren.

Specialiteiten:
Onderhoud
Wandafwerking
Beglazing
Beton problemen

Aangesloten bij: VCA/AF-ERKEND
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kroezen Schilderwerken BV

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy