U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Uden

Schilder Uden

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Uden. Voor een overzicht van schilders in de provincie Noord-Brabant, ga naar schilder Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Uden of in de omgeving van Uden. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Uden kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Uden dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Torenveld of schilder Udenhout.

Schilders Uden

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Uden een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Uden

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Uden handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Uden, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Torenveld, schildersbedrijf Udenhout.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Uden. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

K&K Multiservice

Triangelstraat 46, 5402 JB Uden (Noord-Brabant)
Tel: 06-46287423, Fax: -, KvK: -
Schilderwerk voor bedrijf en particulier.

Kijk op onze website: www.KKmultiservice.nl

Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt bij een zeer degelijke voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond. Wij zijn mede door opleiding en ervaring, ongeacht welke gebreken er zijn, in staat om te allen tijden een goed stuk schilderwerk af te leveren waar u tevreden over zult zijn.

Voorbeelden van schilders(onderhouds)beurten zijn o.a.:

- Verwijderen van alle verflagen en vervolgens 3 lagen verf aanbrengen.
- Kaal gekomen plaatsen 2x gronden en het geheel 1x aflakken.
- Slechts de liggende delen (meest kwetsbare delen) gronden en schilderen
Afhankelijk van de staat waarin het schilderwerk verkeert op het moment van beoordeling, kunnen wij u uit bovenstaande mogelijkheden een passende aanbieding maken.

K&K Multiservice streeft naar een duurzame en bestendige relatie met haar opdrachtgevers. Een relatie die steunt op vertrouwen. Niet alleen het vertrouwen op het leveren van een goed product, maar ook door het meedenken met de klant, alsmede het aandragen van ideeën. Uw opdracht komt dus altijd goed uit de verf!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › K&K Multiservice

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy