U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Oss

Schilder Oss

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Oss. Voor een overzicht van schilders in de provincie Noord-Brabant, ga naar schilder Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Oss of in de omgeving van Oss. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Oss kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Oss dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Orthen of schilder Ossendrecht.

Schilders Oss

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Oss een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Oss

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Oss handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Oss, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Orthen, schildersbedrijf Ossendrecht.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Oss. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Van Balveren Meesterschilder

Gerbrandylaan 1, 5344 AH Oss (Noord-Brabant)
Tel: 0647163831, Fax: nvt, KvK: 17211728
Wie zijn we:


Van Balveren meesterschilder is een jong en dynamisch bedrijf. Hoog in het vaandel staan bij ons service en kwaliteit (zoals u die van vroeger kent). Met als doel... tevreden klanten!
Per 18 september 2007 zijn wij met ons eigen bedrijf gestart. Aan het roer van onze firma staat Rick van Balveren. Met een meesterschilder diploma op zak en meer dan 15 jaar werkervaring heeft hij de juiste vakkennis om u van een goed advies te voorzien en kwalitatief goed werk te leveren. Daarnaast word hij, op de werkvloer, ondersteund door Fabian Bouwmeester en achter de schermen nog aangevuld door Michelle van Balveren (eveneens in het bezit van een meesterschilder diploma).

Wat doen we:

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw projecten:
■Onderhoud
■Renovatie
■Nieuwbouw


Voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden zoals:
■Buitenschilderwerk
■Binnenschilderwerk
■Behangen
■Houtrot reparaties
■Plaatsen van (isolerende) beglazing
■Vervangen ramen / deuren


En er wordt bij ons aan veel meer gedacht:
■Kleuradvies
■Materiaaladvies
■Milieuvriendelijke producten
■Ook voor de grootte projecten bent u bij ons op het juiste adres!
■Bemiddeling met vertrouwde onderaannemers voor stucwerk en timmerwerk
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Balveren Meesterschilder

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy