U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Helmond

Schilder Helmond

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Helmond. Voor een overzicht van schilders in de provincie Noord-Brabant, ga naar schilder Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Helmond of in de omgeving van Helmond. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Helmond kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Helmond dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Hellegat of schilder Helvoirt.

Schilders Helmond

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Helmond een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Helmond

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Helmond handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Helmond, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Hellegat, schildersbedrijf Helvoirt.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Helmond. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Anthony van Dinter Schilderwerken

Nierslaan 60, 5704 NL Helmond (Noord-Brabant)
Tel: 0492514304 / 0651145945, Fax: -, KvK: 17244694
U kunt bij mij terecht voor al uw binnen - en
buitenschilderwerk,wandafwerking en kleuradvies .
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Anthony van Dinter Schilderwerken

Benders Schilderwerken

Janssen en Fritsenplein 3, 5706 DZ Helmond (Noord-Brabant)
Tel: 06-41471731, Fax: -, KvK: 51830957
Benders Schilderwerken staat garant voor kwaliteit én ook nog eens voor
een betaalbare prijs. U kunt bij ons voor alles terecht op het gebied van schilderen. Tevens kunnen wij in samenwerking met erkende vakmensen uw gehele woning voorzien van een frisse facelift. U kunt via onze site contact met ons opnemen middels een contactformulier voor een geheel vrijblijvende offerte.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Benders Schilderwerken

Vermulst schilderwerken

Bakelsedijk 27, 5701 HA Helmond (Noord-Brabant)
Tel: 0650243841, Fax: -, KvK: 17276810
Vermulst schilderwerken verzorgt onder andere:


•Binnen & buitenschilderwerk (bestaande of nieuwe woningen)
•Wandafwerking
•Glasherstel & Isolatieglas
•Renovatiewerken
•Kleuradvies

Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Vermulst schilderwerken

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy