U bent nu hier: Home » Groningen » Froombosch

Schilder Froombosch

Schilder-vinder.nl bevat helaas nog geen schilders in Froombosch. Ga naar schilder Groningen of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Groningen. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Froombosch of in de omgeving van Froombosch. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Froombosch kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Froombosch dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Fransum of schilder Frytum.

Schilders Froombosch

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Froombosch een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Froombosch

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Froombosch handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Froombosch, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Fransum, schildersbedrijf Frytum.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Froombosch. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

TopPaintSchilderwerken

Niet gevestigd in de plaats Froombosch, maar wel in de provincie Groningen.
Lorentzstraat 6A, 9727 HX Groningen (Groningen)
Tel: 0647609307, Fax: -, KvK: -
Graag wil ik mij aan u voorstellen. Ik ben Sebastiaan Sibbald en heb ik
mijn eigen klus en schildersbedrijf.

Mijn specialiteit is schilderen, zowel binnen als buiten. In mijn werk ben ik erg secuur en werk alleen met kwaliteitsproducten zoals: Sigma, Sikkens, Repaircare en Den Braven. Daardoor is het mogelijk om garantie te kunnen bieden op de geleverde diensten en een zeer strak resultaat te leveren. Veelal werk ik alleen en kan daarom een scherpe prijs bieden! Bij grote en/of spoedopdrachten kan ik een beroep doen op mijn netwerk van vakmensen om ervoor te zorgen dat het werk op tijd af is en voldoet aan de eisen van u als klant.

Naast mijn schilderopdrachten, richt ik mij op algemene klusopdrachten. Te denken valt aan het plaatsen van wanden, kozijnen en deuren. Vervangen en plaatsen van dakramen, leggen van vloeren, repareren van dakgoten, etc, etc. Ook hierbij werk ik alleen met gerenommeerde producten om kwaliteit te leveren en garantie te kunnen bieden. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent en kijk uit naar onze samenwerking!
naar boven

Met vriendelijke groet, Sebastiaan Sibbald

Klussenbedrijf Sibbald / Top Paint Schilderwerken
Diensten: Binnenschilder, Buitenschilder, Glaszetter, Klein onderhoud
Openingstijden
Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › TopPaintSchilderwerken

Schildersbedrijfjansenbedum

Niet gevestigd in de plaats Froombosch, maar wel in de provincie Groningen.
Langs de lijn 76, 9781 CZ Bedum (Groningen)
Tel: 0641549890, Fax: -, KvK: 65554825
Schildersbedrijf Jansen Bedum

Bent U op zoek naar een schildersbedrijf in Bedum, Groningen en omstreken voor zowel binnen als buitenwerk bent u bij mij aan het juiste adres.
Kwaliteit en service staat bij mij op nummer 1
Diensten: onderhoudsschilder, plafonds/muren, glaszetten, behangen
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schildersbedrijfjansenbedum

Klussenbedrijf erik ridder

Niet gevestigd in de plaats Froombosch, maar wel in de provincie Groningen.
Sint helenahof 39, 9617 EH Harkstede (Groningen)
Tel: 0610903586, Fax: geen, KvK: 02086616
Ridder Uw schilder.

De specialist in alle schilderwerken.
Gegarandeerd kwaliteitswerk tegen een laag tarief.
Neem geheel vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte!!!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Klussenbedrijf erik ridder

Walter Hoogesteger Schilders

Niet gevestigd in de plaats Froombosch, maar wel in de provincie Groningen.
Onnerweg 69, 9751 VC Haren (Groningen)
Tel: 050-5348268/4062315, Fax: 050-4028756, KvK: 52055159
schilderwerk, wandafwerking, beglazing, houtrotherstel,

betonreparatie, stucadoorswerk, bouwkundig werk.
aangesloten bij FOSAG en Stichting AF.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Walter Hoogesteger Schilders

Schilder Klus

Niet gevestigd in de plaats Froombosch, maar wel in de provincie Groningen.
Jan Hissink Jansenstraat, 9713 HV Groningen (Groningen)
Tel: -, Fax: -, KvK: -
Zoekt u een schilder in uw regio? Dan bent u bij Schilder-klus.nl aan het
juiste adres als u op zoek bent naar een vakbekwame specialist die zowel binnen als buiten voor u kan schilderen. Op deze site vindt u informatie over ons netwerk en de diensten die we leveren.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schilder Klus

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy