U bent nu hier: Home » Groningen

Schilder Groningen

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Groningen. Voor een overzicht van schilders per plaats in de provincie Groningen, ga naar schilders Groningen. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Groningen of in de omgeving van Groningen. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Groningen kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere provincie dan Groningen dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Gelderland of schilder Limburg.

Schilders Groningen

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Groningen een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Groningen

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Groningen handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere provincies dan Groningen, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Gelderland, schildersbedrijf Limburg.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Groningen. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Mango Muurschilderingen

Jaltadaheerd 206, 9737 HP Groningen (Groningen)
Tel: 06-48366406, Fax: -, KvK: 01137830
Muurschilderingen naar eigen ontwerp of ontwerp van de opdrachtgever.

Diverse stijlen : realistich, impressionistisch, modern
Mogelijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld een landschap, een trompe l'oeil, planten en dieren, figuratief, een kinderkamer, etc
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mango Muurschilderingen

Klussenbedrijf erik ridder

Ruitenweg 15, 9619 PL Froombosch (Groningen)
Tel: 0610903586, Fax: geen, KvK: 02086616
Ridder Uw schilder.

De specialist in alle schilderwerken.
Gegarandeerd kwaliteitswerk tegen een laag tarief.
Neem geheel vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte!!!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Klussenbedrijf erik ridder

Walter Hoogesteger Schilders

Onnerweg 69, 9751 VC Haren (Groningen)
Tel: 050-5348268/4062315, Fax: 050-4028756, KvK: 52055159
schilderwerk, wandafwerking, beglazing, houtrotherstel,

betonreparatie, stucadoorswerk, bouwkundig werk.
aangesloten bij FOSAG en Stichting AF.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Walter Hoogesteger Schilders

Schilder Klus

Jan Hissink Jansenstraat, 9713 HV Groningen (Groningen)
Tel: -, Fax: -, KvK: -
Zoekt u een schilder in uw regio? Dan bent u bij Schilder-klus.nl aan het
juiste adres als u op zoek bent naar een vakbekwame specialist die zowel binnen als buiten voor u kan schilderen. Op deze site vindt u informatie over ons netwerk en de diensten die we leveren.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schilder Klus

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy