U bent nu hier: Home » Gelderland » Epe

Schilder Epe

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Epe. Voor een overzicht van schilders in de provincie Gelderland, ga naar schilder Gelderland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Epe of in de omgeving van Epe. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Epe kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Epe dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Enspijk of schilder Epse.

Schilders Epe

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Epe een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Epe

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Epe handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Epe, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Enspijk, schildersbedrijf Epse.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Epe. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Van Vemde Schilderwerken b.v.

Beekstraat 12, 8162 HB Epe (Gelderland)
Tel: 0578 612459, Fax: 0578 621381, KvK: 08052382
Van Vemde Schilderwerken b.v. is vanaf de oprichting in 1898 gevestigd in
Epe vanwaaruit wij een grote regio kunnen bedienen.

Wij leveren aan onze opdrachtgevers een compleet pakket aan schilderwerk, wandafwerking en beglazing. Ook op het gebied van kleur- en interieuradvies bent u bij ons aan het juiste adres.

In de meer dan 110 jaar dat ons bedrijf bestaat is een degelijke reputatie opgebouwd op alle gebieden van afwerking en onderhoud.

Door in te blijven spelen op nieuwe ontwikkelingen en wensen van onze klanten, waarbij kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat, zijn wij in staat onze opdrachtgevers het gehele jaar optimaal van dienst te zijn.

Heeft u vragen of wilt u eens geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken neemt u dan contact met ons op.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Van Vemde Schilderwerken b.v.

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy