U bent nu hier: Home » Gelderland » Duiven

Schilder Duiven

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Duiven. Voor een overzicht van schilders in de provincie Gelderland, ga naar schilder Gelderland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Duiven of in de omgeving van Duiven. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Duiven kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Duiven dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Duistervoorde of schilder Dunsborg.

Schilders Duiven

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Duiven een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Duiven

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Duiven handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Duiven, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Duistervoorde, schildersbedrijf Dunsborg.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Duiven. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink bv

Ratio 33, 6921 RW Duiven (Gelderland)
Tel: 0264432158, Fax: 0264439904, KvK: -
Schilderwerkzaamheden:

Voor de particulierenmarkt, monumentale gebouwen, woningbouwverenigingen, aannemersbedrijven, verenigingen van eigenaren en dienst vastgoed defensie.

Wij hebben de juiste vakkennis voor:
•Leveren en plaatsen van alle soorten glas, floatglas, figuurglas, isolatieglas, HR glas, gehardglas, gelaagdglas, kogelwerendglas, spiegels en geslepen glasplaten.
•Het repareren of vernieuwen van glas in lood panelen.
•Nieuwe panelen kunnen volgens uw eigen ontwerp worden vervaardigd.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink bv

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy