U bent nu hier: Home » Gelderland » Apeldoorn

Schilder Apeldoorn

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Apeldoorn. Voor een overzicht van schilders in de provincie Gelderland, ga naar schilder Gelderland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Apeldoorn of in de omgeving van Apeldoorn. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Apeldoorn kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Apeldoorn dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Angerlo of schilder Aperlo.

Schilders Apeldoorn

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Apeldoorn een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Apeldoorn

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Apeldoorn handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Apeldoorn, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Angerlo, schildersbedrijf Aperlo.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Apeldoorn. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

H. Jonker schildersbedrijf

Deventerstraat 107, 7322 JM Apeldoorn (Gelderland)
Tel: 055 3667160, Fax: 055 3669093, KvK: 08031034
Ruim 35 jaar actief in het onderhoudswerk en kleine nieuwbouw.
Schilderwerk, behangwerk, plakken glasvliesweefsel.
Tevens erkent restauratieschilder voor onderhoud aan monumentale panden. In eigen beheer verzorgen wij het plakken van bladgoud, plafondrestauratie, houtimitatie en glas in lood.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › H. Jonker schildersbedrijf

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy