U bent nu hier: Home » Zeeland

Schilder Zeeland

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Zeeland. Voor een overzicht van schilders per plaats in de provincie Zeeland, ga naar schilders Zeeland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Zeeland of in de omgeving van Zeeland. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Zeeland kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere provincie dan Zeeland dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Utrecht of schilder Zuid-Holland.

Schilders Zeeland

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Zeeland een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Zeeland

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Zeeland handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere provincies dan Zeeland, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Utrecht, schildersbedrijf Zuid-Holland.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Zeeland. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

All-In vastgoedonderhoud

Postbus 8, 4310 AA Bruinisse (Zeeland)
Tel: 0612-836787, Fax: -, KvK: -
Advies en uitvoering geven aan binnen en buiten schilderwerk, tevens voor
alle plafond en muurafwerkingen.
Voor grote opdrachten kunnen wij als projectmanager optreden, gecertificeerd volgens Prince 2, waardoor prijs kwaliteit verhoudingen en gemaakte afspraken met uitvoerende partijen worden bewaakt en waar nodig worden aan of bijgestuurd.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › All-In vastgoedonderhoud

Schildersbedrijf Hage

Stoofstraat 2, 4691 BZ Tholen (Zeeland)
Tel: 0166602099, Fax: 0166603846, KvK: 22037424
Schilderwerk,Glaszetten,Wand en plafondafwerking,Houtrotrenovatie.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schildersbedrijf Hage

Schildersbedrijf sanderse

W druckerlaan 46, 4385 JA Vlissingen (Zeeland)
Tel: 0118 479390, Fax: -, KvK: 22036493
Website onbekend
alle schilderwerk in en om het huis,glasvlies en glasweefsel plakken

35 jr ervaring.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schildersbedrijf sanderse

SooijsSchilderwerken

Bernhardstraat 1, 4484 AM Kortgene (Zeeland)
Tel: 0624280462, Fax: -, KvK: 22046614 middelburg
Website onbekend
schilderwerk-onderhoud-vloer en wandafwerking
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › SooijsSchilderwerken

Sanderse

W.druckerlaan 46, 4385 JA Vlissingen (Zeeland)
Tel: 0118479390, Fax: -, KvK: 22036493
Website onbekend
alle schilderwerk in en rond het huis
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Sanderse

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy