U bent nu hier: Home » Utrecht » Mijdrecht

Schilder Mijdrecht

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Mijdrecht. Voor een overzicht van schilders in de provincie Utrecht, ga naar schilder Utrecht. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Lees meer...

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Mijdrecht of in de omgeving van Mijdrecht. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Mijdrecht kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Mijdrecht dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Maartensdijk of schilder Molenpolder.

Schilders Mijdrecht

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Mijdrecht een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Mijdrecht

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Mijdrecht handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Mijdrecht, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Maartensdijk, schildersbedrijf Molenpolder.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Mijdrecht. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

AMD Projectafwerking B.V.

Ondernemingsweg 7, 3641 RZ Mijdrecht (Utrecht)
Tel: 06-36453595, Fax: -, KvK: -
AMD Projectafwerking B.V. heeft vele jaren ervaring op het gebied van
binnen- en buitenschilderwerk. Zowel in de utiliteitsbouw als in renovatie onderhoud, woningbouw, onderhoudswerk en standbouw.
Diensten: Vastgoed onderhoud, Schilder, Spuiten, Standbouw
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › AMD Projectafwerking B.V.

Small Jobs Schildersbedrijf

Grondzeiler 10, 3642 AM Mijdrecht (Utrecht)
Tel: 0297-257869, Fax: -, KvK: 30171011
De werkzaamheden die wij uitvoeren bestrijken een breed vlak. Dit zorgt
ervoor dat een uitgebreid pakket aan werkzaamheden uitgevoerd kan worden in een kort tijdsbestek, welke goed op elkaar zijn afgestemd. Dit is een vorm van dienstverlening waar wij 100% achterstaan!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Small Jobs Schildersbedrijf

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy