Vind schilders door heel Nederland


Of kom direct in contact met schilders via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Schilder Wateringen

Hieronder vindt u een overzicht van alle schilders in Wateringen. Voor een overzicht van schilders in de provincie Zuid-Holland, ga naar schilder Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Wateringen of in de omgeving van Wateringen. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Wateringen kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Wateringen dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Wassenaar of schilder Weipoort.

Schilders Wateringen

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Wateringen een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Wateringen

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Wateringen handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Wateringen, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Wassenaar, schildersbedrijf Weipoort.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Wateringen. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Schildersbedrijf K.Pronk & Zn

Spantring 3, 2291 LH Wateringen (Zuid-Holland)
Tel: 0174226096, Fax: -, KvK: 27069095
Website onbekend
SCHILDERSBEDRIJF K.PRONK & Zn is sinds 1964 werkzaam in de regio
Haaglanden en het Westland. Wij schilderen Binnen als Buitenwerk
Wij Verzorgen de wand afwerking zo als behangen het plakken van glas weefsel en glasvlies en sausen de wanden van UW woning
Daarbij verzorgen wij ook UW glas breuk en plaatsen ook dubbelglas.
WIJ geven een vrijblijvend offerte
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schildersbedrijf K.Pronk & Zn

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Wateringen by JBB Media