Vind schilders door heel Nederland


Of kom direct in contact met schilders via één e-mail!
U bent nu hier: » »

Schilder Berg aan de Maas

Schilder-vinder.nl bevat helaas nog geen schilders in Berg aan de Maas. Ga naar schilder Limburg of ga naar direct contact met schilders om via één e-mail in contact te komen met meerdere schilders tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Limburg

Schilder-vinder.nl brengt u in contact met een schildersbedrijf, schilder uit Berg aan de Maas of in de omgeving van Berg aan de Maas. Laat uw schilderwerk onderhouden door een onderhoudsschilder om zodoende op lange termijn kosten te besparen. U kunt er ook voor kiezen om een schilderbedrijf in de winter in te huren. Een schilder die in het winterseizoen werkzaam is, wordt een winterschilder genoemd. Winterschilders werken tussen eind november en eind maart voor een lager uurtarief om toch het nodige werk binnen te halen. In de winterperiode profiteert u dus van extra korting en het is de uitgelezen kans voor het inhuren van een goedkopere / goedkope schilder.

Voor het laten schilderen van uw huis of woning in Berg aan de Maas kunt u terecht bij een huisschilder. Naast het schilderen van kozijnenen, gevels, dakkapellen en trappen kunt u ook denken aan al uw overig binnen- en buitenschilderwerk. Vereniging van Eigenaren (VVE) en bedrijven kunnen ook een beroep doen op huisschilders voor het verven van bedrijfspanden, appartementen et cetera. Mocht het gaan om een andere plaats dan Berg aan de Maas dan kunt u via deze website uiteraard ook andere schilders zoeken, zie bijvoorbeeld: schilder Berg of schilder Berg en Terblijt.

Schilders Berg aan de Maas

Wij raden u aan om bij een aantal bedrijven uit Berg aan de Maas een schilder offerte aan te vragen, zodat u verschillende schilders kunt vergelijken op kwaliteit, uur tarief, totale prijs of uurloon. Ook kunt u zich vooraf afvragen of u liever een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) wilt inhuren of bijvoorbeeld een Poolse schilder. Over het algemeen bestaat ons overzicht uit Nederlandse schilders, maar voor ieder wat wils.

Schildersbedrijf Berg aan de Maas

Schilders die als zelfstandige zonder personeel / ZZP werkzaam zijn in Berg aan de Maas handelen vaak onder de term schildersbedrijf / schilders bedrijf. Bij bedrijven denkt u misschien direct aan een organisatie met meerdere mensen, maar dit hoeft dus niet het geval te zijn. Als u bijvoorbeeld de binnenkant of buitenkant van uw huis wilt laten schilderen dan is 1 persoon doorgaans voldoende. Afhankelijk van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden en de snelheid waarmee u het project wilt voltooien, kunt u een bedrijf met meerdere werknemers inhuren. Voor schildersbedrijven uit andere plaatsen dan Berg aan de Maas, ga naar bijvoorbeeld: schildersbedrijf Berg, schildersbedrijf Berg en Terblijt.
 

Schilder-vinder.nl is onderdeel van de Nederlandse bedrijvengids Bedrijven-vinder.nl. Mocht u ook een stukadoor zoeken, kijk dan op stukadoor Berg aan de Maas. Hoewel veel schilderbedrijven ook stukadoor werkzaamheden verrichten, vindt u het misschien prettig om toch een apart overzicht van stukadoors te raadplegen. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips en wij wensen u veel succes bij uw zoektocht.

1

Schilderwerken Verbruggen

Niet gevestigd in de plaats Berg aan de Maas, maar wel in de provincie Limburg.
Hout 2, 5995 PP Kessel (Limburg)
Tel: 0629032467, Fax: -, KvK: 12050472
Reeds meer als 25 jaar ervaring

Voor al uw schilderwerk -wandafwerking -nieuwbouw- onderhoud
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Schilderwerken Verbruggen

Louis Mullenders

Niet gevestigd in de plaats Berg aan de Maas, maar wel in de provincie Limburg.
St.Maartenslaan 107, 6221 AC Maastricht (Limburg)
Tel: 06-22529176, Fax: 043-3560184, KvK: 14066601
Voor het schilderen van nieuwbouw en onderhoud van huizen particulier en
zakelijk
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Louis Mullenders

Bas Beugelsdijk Schilders

Niet gevestigd in de plaats Berg aan de Maas, maar wel in de provincie Limburg.
Veldweg 10, 6075 NL Herkenbosch (Limburg)
Tel: 0475-537878, Fax: 0842-247311, KvK: 12055542
Alle voorkomende binnen- en buitenschilderwerkzaamheden (onderhoud),
behangen, glasweefsel aanbrengen, etc. Wij werken uitsluitend met Sikkens producten. Voor huizen ouder dan 2 jaar > 6% btw! Van november t/m maart > winterschilder!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Bas Beugelsdijk Schilders

Geoson

Niet gevestigd in de plaats Berg aan de Maas, maar wel in de provincie Limburg.
Oud Valkenburg 20, 6305 AB Schin op Geul (Limburg)
Tel: 0622822729, Fax: 0436090311, KvK: 14070551
binnen buitenschilderen behangen latex spuiten lakspuiten gevelafwerking
wand afwerking onderhoud projecten .
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Geoson

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign Berg aan de Maas by JBB Media